Despre noi

Dragostea noastra pentru mobila de caliate s-a materializat prin Klesse1 Brasov unde am adunat colectii de mobila pentru dormitoare, living-uri si sufragerii, bucatarii si spatii de depozitare.Pe acest blog vrem sa iti impartasim detalii despre mobila Klasse, despre precizia realizarii care imbratiseaza designul si utilitatea. Fiecare piesa de mobilier are o poveste si imbratiseaza un curent din pictura sau arhitectura. Vrem sa vorbim despre curente in productia de mobila la comanda, despre propunerile pe care le fac designerii de interior, depre functionalitati diverse pe care mobilierul modular le poate avea.

Vom scrie aici despre orice subiect de interes care are legatura cu mobila. Ne intereseaza sa atingem subiecte de interes larg, nu sa ne concentram doar pe mobila Brasov. Promitem ca nu ne vom limita doar la mobila Klasse. Iubim atat de mult mobila incat ne vom putea abtine cu greu de la tot felul de povesti despre mobila de dormitor sau pentru living.

mobila dormitor brasov

In ceea ce priveste mobila pentru bucatarie, promitem sa dezvaluim cateva secrete despre functionalitati si sisteme de inchidere deschidere a dulapurilor si sertarelor care cu siguranta te vor incanta.

In showroom-ul nostru de mobila Brasov te asteptam sa testezi canapele si coltarele extensibile, te asteptam pentru a descoperi calitatea lucrului nemteste facut.

Cu deosebit respect pentru frumos,
Echipa Sicorex

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.